Κατηγορίες

CATWATCH Concept research συσκευή κατά των γατών 125 τμ.

CATWATCH Concept research συσκευή  κατά των γατών 125 τμ.
CATWATCH Concept research συσκευή  κατά των γατών 125 τμ. CATWATCH Concept research συσκευή  κατά των γατών 125 τμ. CATWATCH Concept research συσκευή  κατά των γατών 125 τμ. CATWATCH Concept research συσκευή  κατά των γατών 125 τμ.
Κατασκευαστής: Concept Research Ltd. – Αγγλία
Κωδικός Προϊόντος: 6022-10
Πόντοι Ανταμοιβής: 18
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Βάρος: 0.23 κιλό
Τιμή: 109,93 €
Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 2150
Ποσότητα:   Επιθυμητό

Σύγκριση

Το CATWatch είναι κορυφαίο προϊόν στην κατηγορία του για το Ηνωμένο Βασίλειο.
Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι η μόνη συσκευή η οποία  πέρασε την επιστημονική διετή μελέτη που διεξήχθη από την Βασιλική Εταιρεία για την Προστασία των Πτηνών της Μεγάλης Βρετανίας (RSPB - Βασιλική Εταιρεία για την Προστασία των Πτηνών), για τον προσδιορισμό  της απωθητικής δράσης στις γάτες σε κήπους και αυλές. Τα θετικά αποτελέσματα έχουν δημοσιευθεί στην Animal Behaviour Science Journal.

Η έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η CATWatch μειώνει τισ εισβολές  των γατών στους κήπους. Όσο περισσότερο λειτπυργεί   η συσκευή  σε μια θέση, τόσο πιο αποτελεσματική καθίσταται,
Η CATWatch έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ  έχει αποδειχθεί ότι λειτουργεί και έχει ελεγχθεί και εγκριθεί από το RSPB.
Βρίσκεται στην αγορά από το 1993 και δεν είναι τυχαίο ότι έχει κερδίσει μια ηγετική θέση.

Χρησιμοποιεί  αισθητήρα κίνησης και θέρμανσης.
Λειτουργεί με 1 τεμ.  υψηλής ποιότητας αλκαλική  μπαταρία 9 V .
Προστατεύει 125 τετραγωνικών μέτρων.
CATWatch έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί απρόσκοπτα όλο το χρόνο και σε όλες τις καιρικές συνθήκες από -30°C έως + 60°C.

Προσοχή!

Μην κατευθύνετε την συσκευή προς τα αυτιά ανθρώπων.
Μην ασκείτε πίεση στον φακό της συσκευής.

Υποσημείωση :

Μερικές λευκές γάτες, μεγάλες γάτες και εξωτικές φυλές με περιορισμένη ακοή ή και χωρις  μπορεί να μην ακούσουν τον ήχο της συσκευής.Οι αντιδράσεις των γατών στον συναγερμό  ποικίλουν από γάτα σε γάτα.

Οι γάτες αντιδρούν πλησιάζοντας την συσκευή συναγερμού και στέκοντας μπροστά της αρχικά.  Η πρώτη γάτα είναι τρομαγμένη, η δεύτερη είναι η γάτα η οποία προστατεύει το έδαφος της,το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο: oi γάτες απομακρύνονται από το σημείο προστασίας. Η διαδικασία εκδίωξης των γατών διαρκεί απ'ο 2 εως 4 εβδομάδες,σ΄ έκτακτες περιπτώσεις η διάρκεια μπορεί να αυξηθεί.

συχνότητα εξόδου = ισχυρή υπέρηχος 20-24 kHz.
μονάδα χρόνου ενεργοποιήσης = 5 έως 8 δευτερόλεπτα.

Βάρος: 150 γραμμάρια.

Κατασκευάζεται στην Αγγλία.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: