Κατηγορίες

Υπερηχητική συσκευή DUO για ποντίκια, αρουραίους και μυρμήγκια GARDIGO για 250 τ.μ.

Υπερηχητική συσκευή DUO για ποντίκια, αρουραίους και μυρμήγκια GARDIGO για 250 τ.μ.
Υπερηχητική συσκευή DUO για ποντίκια, αρουραίους και μυρμήγκια GARDIGO για 250 τ.μ. Υπερηχητική συσκευή DUO για ποντίκια, αρουραίους και μυρμήγκια GARDIGO για 250 τ.μ. Υπερηχητική συσκευή DUO για ποντίκια, αρουραίους και μυρμήγκια GARDIGO για 250 τ.μ.
Υπερηχητική συσκευή DUO για ποντίκια, αρουραίους και μυρμήγκια GARDIGO Γερμανία.

Κατασκευαστής: GARDIGO Γερμανία
Κωδικός Προϊόντος: 62317-10
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Βάρος: 0.50 κιλό
Τιμή: 30,63 €
Ποσότητα:   Επιθυμητό

Σύγκριση

Η συσκευή προορίζεται για χρήση σε δωμάτιο  έως 250 τετραγωνικά μέτρα για να απωθήσει ποντίκια, αρουραίους και μυρμήγκια.

Η συσκευή διαθέτει τρία ισχυρά υπερηχητικά πιεζοηχεία που εκπέμπουν συχνότητες υπερήχων και συμπιεσμένα παλμικά κύματα, βοηθώντας αποτελεσματικά να απωθούν τα τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίους) και μυρμήγκια. Η συσκευή προορίζεται για εσωτερική χρήση στο σπίτι

Уред за прогонване на мишки и мравки DUO 250 кв. м. (1) Уред за прогонване на мишки и мравки DUO 250 кв. м. (1)

Το εύρος εκπομπών της συσκευής κυμαίνεται μεταξύ 35.000 - 70.000 Hz.

Οι συχνότητες εκπομπών της συσκευής αλλάζουν αυτόματα και συνεχώς και αυτό βοηθά τα τρωκτικά να μην συνηθίσουν τη συσκευή. Και έτσι η συσκευή είναι αποτελεσματική εδώ και χρόνια.
Το αποτέλεσμα είναι τα τρωκτικά να φεύγουν από το δωμάτιο. Το αποτέλεσμα εμφανίζεται με την πρώτη εκκίνηση της συσκευής, αλλά ανάλογα με τον πληθυσμό των τρωκτικών, το μέγιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται εντός 14 ημερών από την ενεργοποίηση του μηχανήματος.
Η συσκευή πρέπει να λειτουργεί συνεχώς έτσι ώστε τα τρωκτικά που έχουν ήδη αποβληθεί να μην επιστρέψουν.
Η συσκευή δεν σκοτώνει ή τραυματίζει ποντίκια, αρουραίους και μυρμήγκια, αλλά τους απομακρύνει μόνο από την προστατευόμενη περιοχή.
Η συσκευή δεν λειτουργεί κατά των κωφών παρασίτων.
Η συσκευή είναι ακίνδυνη για τους ανθρώπους και τα ζώα.
Η συσκευή εκπέμπει υπερήχους στο εύρος συχνοτήτων από 35.000 έως 70.000 Hz. Οι συχνότητες στην περιοχή υπερήχων ποικίλλουν αυτόματα και κατανέμονται μέσω των δύο ηχείων στο δωμάτιο. Η αλλαγή των συχνοτήτων αποτρέπει το φαινόμενο συνηθισμού. Οι παλμοί κραδασμών δημιουργούνται κεντρικά από μια ξεχωριστή γεννήτρια. Αρχικά, ο υπέρηχος και οι παλμοί γίνονται αντιληπτοί από τα ζώα ασυνείδητα, αλλά με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, γίνονται πολύ δυσάρεστα, καθώς οι υψηλοί ήχοι προκαλούν αδιαθεσία και παρορμήσεις - φόβο και άγχος.
Τοποθετήστε το RODENT RAUS DUAL στην περιοχή. Συνδέστε το και τοποθετήστε το φις στην ειδική οπή στο πίσω μέρος της συσκευής. Καθώς ο υπέρηχος δεν ακούγεται από την ανθρώπινη ακοή, η συσκευή διαθέτει ένα κουμπί δείγματος που βρίσκεται κοντά στην είσοδο του βύσματος. Όταν πατηθεί για 2-3 δευτερόλεπτα, θα μπορείτε να ακούσετε έναν ήχο σφύριγμα που δείχνει ότι η συσκευή λειτουργεί. Αφήστε το κουμπί και η συσκευή θα αρχίσει να λειτουργεί αυτόματα.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Επιδράσεις παρασίτων: Ποντίκια, αρουραίοι και μυρμήγκια
Τροφοδοσία: 9 V DC / 200 mA (τροφοδοτικό - περιλαμβάνεται)
Διακόπτης 4 λειτουργιών
Εύρος συχνοτήτων: 35.000 - 70.000 Hz
Θερμοκρασία λειτουργίας - 20 ° C έως + 50 ° C σε ≤ 90% R.H.
Διαστάσεις της συσκευής: 14 cm x 6,8 cm x 8 cm
Χρήση: Εσωτερικό
Τεχνολογία: Υπερηχογράφημα και συμπιεσμένα παλμικά κύματα
Περιοχή κάλυψης: 250 τ.μ. για ένα δωμάτιο
Εγγύηση: 24 m.

Κατασκευαστής: GARDIGO, Γερμανία. 

Εγγύηση: 24 μήνες.
Σημείωση: Ορισμένα ζώα είναι φυσικά δύσκολο να ακουστούν στην υψηλότερη εμβέλεια και ενδέχεται να μην επηρεαστούν άμεσα.Λάβετε υπόψη ότι οι αντιδράσεις τους μπορεί να διαφέρουν σημαντικά όταν καλύπτονται από άγχος. Στο τέλος το αποτέλεσμα είναι το ίδιο:θα αποφύγουν ή θα περάσουν γρήγορα από την περιοχή που φυλάτε. Αυτή η διαδικασία διαρκεί συνήθως μεταξύ 2 και 4 εβδομάδων.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: