Κατηγορίες

Pestfree συσκευή υπερήχων κατά των ΓΑΤΩΝ, ΣΚΥΛΩΝ, ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ, ΛΑΓΩΝ, ΚΟΥΝΑΒΙΩΝ για 88 τ.μ.

Pestfree  συσκευή υπερήχων κατά των ΓΑΤΩΝ, ΣΚΥΛΩΝ, ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ, ΛΑΓΩΝ, ΚΟΥΝΑΒΙΩΝ για 88 τ.μ.
Pestfree  συσκευή υπερήχων κατά των ΓΑΤΩΝ, ΣΚΥΛΩΝ, ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ, ΛΑΓΩΝ, ΚΟΥΝΑΒΙΩΝ για 88 τ.μ. Pestfree  συσκευή υπερήχων κατά των ΓΑΤΩΝ, ΣΚΥΛΩΝ, ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ, ΛΑΓΩΝ, ΚΟΥΝΑΒΙΩΝ για 88 τ.μ. Pestfree  συσκευή υπερήχων κατά των ΓΑΤΩΝ, ΣΚΥΛΩΝ, ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ, ΛΑΓΩΝ, ΚΟΥΝΑΒΙΩΝ για 88 τ.μ. Pestfree  συσκευή υπερήχων κατά των ΓΑΤΩΝ, ΣΚΥΛΩΝ, ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ, ΛΑΓΩΝ, ΚΟΥΝΑΒΙΩΝ για 88 τ.μ.
Κατασκευαστής: Concept Research Ltd. – Αγγλία
Κωδικός Προϊόντος: 6176-10
Πόντοι Ανταμοιβής: 10
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Βάρος: 0.16 κιλό
Τιμή: 58,29 €
Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 1140
Ποσότητα:   Επιθυμητό

Σύγκριση

Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η Pestfree είναι συσκευή υπερήχων για την απομάκρυνση των ανεπιθυμητών εισβολέων (σκύλοι, γάτες, κουνέλια, αλεπούδες, κουνάβια) από τον κήπο σας
Ανεπαίσθητος σε ανθρώπους και ασφαλής για όλα τα είδη των ζώων και των πουλιών. Αποτρέπει τα παράσιτα. Απομακρύνει τις γάτες, τα σκυλιά,τις αλεπούδες, κουνέλια και κουνάβια από μια προστατευόμενη περιοχή. Συμπαγής, κομψή και ισχυρή συσκευή αποτρεπτική για τα παράσιτα, προστατεύει τον κήπο σας.
Το Pestfree είναι ένα υπερηχητικό αποτρεπτικό πολλαπλών συχνοτήτων ,εχει σχεδιαστεί για να κρατήσει τα ανεπιθύμητα παράσιτα από τον κήπο σας. Αυτό θα αποτρέψει τις γάτες, τα σκυλιά, αλεπούδες, κουνάβια και κουνέλια να εισβάλουν στον κήπο σας.
Ακίνδυνο για τα πουλιά, τα ψάρια, υδατοσυλλογές, παρτέρια και χλοοτάπητες. Προστατεύει μια έκταση 88 m2, χρησιμοποιώντας ανιχνευτές θερμότητας και κίνησης , η αποτελεσματική φάσμα των υπερήχων είναι περίπου 10 μέτρα , με γωνία θέασης 180 °. Είναι ενεργό μέρα και νύχτα και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η Pestfree δεν ακούγεται για τον άνθρωπο και είναι ασφαλής για όλα τα είδη των ζώων και των πουλιών.
Η Pestfree μπορεί να τροφοδοτείται από 1 τεμ. Duracell 9V αλκαλική μπαταρία (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία), η οποία διαρκεί 2-3 μήνες, ανάλογα με τον αριθμό των ενεργοποιήσεων. Εναλλακτικά, η Pestfree μπορεί να εφοδιαστεί με το  προαιρετικό τροφοδοτικό μας.
Σημείωση: Δεν συνιστούμε τη χρήση των επαναφορτιζόμενων και φθηνών μπαταριών , διότι η λειτουργικότητα της συσκευής θα μειωθεί σημαντικά.
Τεχνικές προδιαγραφές:
Εύρος του αισθητήρα κίνησης: 10 μέτρα σε τομέα 100 μοιρών, μετωπικά τοποθετείται στο μπροστινό μέρος της μονάδας.
Προστατευόμενη περιοχή: 88 τετραγωνικά μέτρα
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: 3-4 μήνες, ανάλογα με τον αριθμό των ενεργοποιήσεων. (Ο κατασκευαστής συνιστά  μπαταρίες DURACELL)
Το κόκκινο LED φως ανάβει όταν συσκευή είναι ενεργή.
συχνότητα εξόδου = ισχυρός υπέρηχος των 20-45 kHz.
μονάδα χρόνου ενεργοποιήσης = 5 έως 10 δευτερόλεπτα.
Ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Αδιάβροχο.
Συμπεριλαμβάνεται κοντάρι για την εγκατάσταση στο επίπεδο του εδάφους.
Βάρος: 110 γραμμάρια.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: