Κατηγορίες

“SLIMLINE 4000” 370τμ.Συνδυασμένη συσκευή υπερήχων για τρωκτικά και έρποντα έντομα

“SLIMLINE 4000” 370τμ.Συνδυασμένη συσκευή υπερήχων για τρωκτικά και έρποντα έντομα
“SLIMLINE 4000” 370τμ.Συνδυασμένη συσκευή υπερήχων για τρωκτικά και έρποντα έντομα “SLIMLINE 4000” 370τμ.Συνδυασμένη συσκευή υπερήχων για τρωκτικά και έρποντα έντομα “SLIMLINE 4000” 370τμ.Συνδυασμένη συσκευή υπερήχων για τρωκτικά και έρποντα έντομα
Συνδυασμένη ηλεκτρονική και ηλεκτρομαγνητική συσκευή υπερήχων κατά των τρωκτικών και ερπόντων εντόμων , για εσωτερικούς χώρους.

Κατασκευαστής: Brighter Image Ltd. – Ιρλανδία
Κωδικός Προϊόντος: STOP-370-10
Πόντοι Ανταμοιβής: 13
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Βάρος: 0.21 κιλό
Τιμή: 81,30 €
Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 1590
Ποσότητα:   Επιθυμητό

Σύγκριση

 

Συνδυασμένη υπερηχητική και ηλεκτρομαγνητική συσκευή “SLIMLINE 4000”, αποτελεσματική έως 370 τ.μ  για ποντίκια, αρουραίους και έρποντα έντομα - κατσαρίδες, μυρμήγκια, αράχνες κ.α.
ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Η συσκευή συνδυάζει δύο συσκευές σε μία – υπερηχητική και ηλεκτρομαγνητική με στόχο την πιο αποτελεσματική λειτουργία για την απώθηση ανεπιθύμητων επιβλαβών ζώων.
Η συσκευή αλλάζει το υπάρχον ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω από τα ηλεκτρικά καλώδια, γεγονός που έχει ισχυρό αντίκτυπο σε ποντίκια, αρουραίους, σκίουρους, αράχνες, κατσαρίδες, μυρμήγκια και άλλα έρποντα έντομα.
Εκπέμπει επίσης ένα ισχυρό υπερηχητικό σήμα με συχνότητα από  26 kHz έως 50 kHz, ανάλογα με την επιθυμητή  ρύθμιση. Ο υπέρηχος αυτός επιδρά στο ακουστικό και το νευρικό σύστημα των τρωκτικών και των εντόμων. Παραβιάζει τις ζωτικές λειτουργίες τους, προκαλώντας πανικό μεταξύ τους. 
Τα τρωκτικά και τα έντομα παύουν να τρέφονται και να πολλαπλασιάζονται και στη συνέχεια εγκαταλείπουν την προστατευόμενη περιοχή. Το σχήμα και η συχνότητα των παλμών μεταβάλλεται συνεχώς, γεγονός που αποτρέπει την εξοικείωση των τρωκτικών σε αυτούς. Η συσκευή μειώνει την πυκνότητα ορισμένων τύπων βλαβερών εντόμων - μυρμήγκια, αράχνες. Ο ως άνω υπέρηχος είναι εκτός του ηχητικού φάσματος των ανθρώπων και των κατοικίδιων ζώων όπως σκυλιά, γάτες, πουλιά και άλλα θερμόαιμα ζώα. Ωστόσο, είναι απαράδεκτος για χάμστερ και ινδικά χοιρίδια. 
Η συσκευή δεν επηρεάζει τα κύματα της τηλεοράσεως, τα ραδιοκύματα, το τηλέφωνο, τα συστήματα πυρασφάλειας και φυσικού αερίου.
Ακίνδυνη για τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων γυναικών και των παιδιών, καθώς και τα άτομα με βηματοδότες και βοηθήματα ακοής.
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ:
Αυτό που ευνοεί την εμφάνιση τρωκτικών και εντόμων είναι τα τρόφιμα και τα απόβλητα τροφίμων.
Μην αφήνετε ασκέπαστα φαγητά και πετάτε τα απόβλητα στους χώρους διάθεσής τους. Η καλή υγιεινή στο σπίτι και τα επιβλαβή ζώα σπάνια συναντούνται μαζί. Είναι καλό πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή να εξασφαλίσετε εξόδους από τους χώρους. Αυτό θα επιταχύνει το αποτέλεσμα. Μετά την αναχώρηση των τρωκτικών κλείστε όλες τις εισόδους και βουλώστε τις τρύπες  στους τοίχους και το πάτωμα. Η καλή πρόληψη επιταχύνει και ενισχύει το αποτέλεσμα από τη λειτουργία της υπερηχητικής συσκευής καταπολέμησης των τρωκτικών.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
Συνδέστε τη συσκευή σε μια πρίζα 220 V. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει και σβήνει αυτόματα, γεγονός που είναι ένδειξη για τη λειτουργία της συσκευής. Αφήστε την στη πρίζα - η κατανάλωση είναι ελάχιστη (κάτω από 3 W) και πρακτικά δεν καταγράφεται από τον μετρητή ρεύματος. Προστατέψτε τη συσκευή από το νερό και το φως του ήλιου.

Ρυθμίστε σε ποιά επιβλαβή ζώα θέλετε να επιδρά η συσκευή:

Ρυθμίσεις υπερήχων

• θέση. "RONDENT" (Τρωκτικό) - 26 kHz - για τρωκτικά ποντίκια και αρουραίους. Σε αυτή τη θέση εμφανίζεται μπλε LED φως που αναβοσβήνει.

• Θέση “INSECT” (έντομο) - 40 kHz - κατσαρίδες, μυρμήγκια και άλλα έρποντα έντομα. Σε αυτή τη θέση εμφανίζεται μπλε LED συνεχές φως.

• Θέση "SPIDER" (αράχνη) - 50 kHz – αράχνες. Σε αυτή τη θέση εμφανίζεται μπλε LED φως που αναβοσβήνει γρήγορα, όπως και στην θέση για τα τρωκτικά.

• Θέση "PET-SAFE" (ασφαλές για τα κατοικίδια ζώα) – απενεργοποιημένη. Αυτή η θέση χρησιμοποιείται εάν πρέπει να τοποθετήσετε τη συσκευή σε δωμάτιο με τρωκτικά κατοικίδια ζώα , όπως χάμστερ, ινδικά χοιρίδια, κουνέλια και κατοικίδια ποντίκια.

Ηλεκτρομαγνητικές (υποηχητικές) ρυθμίσεις

Το σήμα απωθεί τα επιβλαβή ζώα από περιοχές κοντά σε ηλεκτρικά καλώδια. Τέτοιες περιοχές περιλαμβάνουν κοιλότητες τοίχων, σοφίτες και κοντά σε ηλεκτρικές συσκευές. Το σήμα είναι αποτελεσματικό σε ένα τυπικό σπίτι μέχρι 370 τ.μ.

Μετακινήστε τον δεύτερο συρόμενο διακόπτη στην πλευρά του προϊόντος προς την επιθυμητή θέση, όπως αυτές περιγράφονται παρακάτω:

• Θέση "NORMAL" (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) - Το ηλεκτρομαγνητικό σήμα ενεργοποιείται για 10 λεπτά περίπου και μετά απενεργοποιείται για 10 λεπτά περίπου. Ο κύκλος επαναλαμβάνεται. Το κόκκινο LED (δίοδος) ανάβει όταν το σήμα είναι ενεργοποιημένο.

• Θέση "BOOST" (ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ) - Το ηλεκτρομαγνητικό σήμα ενεργοποιείται και το κόκκινο LED αναβοσβήνει. Η μονάδα εκπέμπει υπέρηχο θόρυβο που είναι εκτός ηχητικού φάσματος των περισσότερων ανθρώπων. Δεν θα επηρεάσει τα κατοικίδια ζώα, συμπεριλαμβανομένων των γατών, σκύλων, πτηνών, ερπετών και ψαριών. Όμως τα περισσότερα κατοικίδια τρωκτικά όπως τα χάμστερ, τα κουνέλια, τα ποντίκια, οι γερβίλοι, κλπ, μπορούν να ακούσουν αυτόν τον ήχο, έτσι ώστε το προϊόν πρέπει να ρυθμιστεί στη θέση "ασφαλές για τα κατοικίδια ζώα", όταν θα χρησιμοποιηθεί στο ίδιο δωμάτιο με αυτά τα κατοικίδια ζώα.

Ενδεικτική λυχνία: Η κόκκινη και η μπλε ένδειξη δείχνουν ότι αναπαράγονται οι σωστοί ήχοι. Εάν κάποιο από τα φώτα δεν λειτουργεί σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες, τότε το προϊόν έχει βλάβη.

Αναμενόμενα αποτελέσματα: Η μοναδική μας στοχευόμενη υπερηχητική συχνότητα έχει σχεδιαστεί για να διαταράζει την κανονική ωοτοκία και αναπαραγωγική συμπεριφορά ποντικών και αρουραίων. Ο χρόνος που απαιτείται για την απώθηση των ζώων αυτών μπορεί να ποικίλλει, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, οι αλλαγές στη συμπεριφορά τους θα παρατηρηθούν μέσα σε λίγες ημέρες, ενω τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή μέσα σε 5-7 ημέρες. Η χρήση πρόσθετων μέσων (παγίδες, δολώματα, κλπ) κατά την περίοδο αυτή παρέχει ένα πολύ υψηλό αποτέλεσμα.

Δεδομένου ότι δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί με ακρίβεια η συμπεριφορά των ζώων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, και εξωτερικοί παράγοντες εκτός του ελέγχου μας μπορούν να επηρεάσουν τη συμπεριφορά τους, τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να κυμαίνονται. Μετά την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, μην αποσυνδέετε τη συσκευή. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην επανεμφάνιση των τρωκτικών.

Πρότυπα Ασφαλείας: Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Υπερβαίνει όλες τις τρέχουσες νομοθετικές προδιαγραφές ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας (EMC), την Οδηγία Χαμηλής Τάσης (LVD), τη χρήση επικίνδυνων ουσιών (RoHS), αλλά καλύπτει επίσης τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης σε δοκιμές πυρκαγιάς (V-1). Στο τέλος της ζωής του προϊόντος, παρακαλούμε, συμπεριφερθείτε με υπεύθυνο τρόπο, τηρώντας τους τοπικούς κανονισμούς για τη διάθεση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Η συσκευή διαθέτει αισθητή εξωτερική εμφάνιση.

Τεχνικές παράμετροι: 
Τάση τροφοδοσίας: 220-240V/50Hz. 
Κατανάλωση ισχύος: 3W. 
Βάρος: 0,185 κιλά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: