Κατηγορίες

Αδιάβροχο ΓΕΡΑΚΙ με άνοιγμα φτερών 54 εκ. διώχνει πουλιά

Αδιάβροχο ΓΕΡΑΚΙ με άνοιγμα φτερών 54 εκ. διώχνει πουλιά
Αδιάβροχο ΓΕΡΑΚΙ με άνοιγμα φτερών 54 εκ. διώχνει πουλιά Αδιάβροχο ΓΕΡΑΚΙ με άνοιγμα φτερών 54 εκ. διώχνει πουλιά Αδιάβροχο ΓΕΡΑΚΙ με άνοιγμα φτερών 54 εκ. διώχνει πουλιά
Σκιάχτρο ΓΕΡΑΚΙ, διώχνει ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ, ΨΑΡΟΝΙΑ, ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ, ΜΕΛΙΣΣΟΦΑΓΟΥΣ κ.α

Κατασκευαστής: Mondo Verde – Ιταλία
Κωδικός Προϊόντος: REP81-10
Πόντοι Ανταμοιβής: 4
Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο
Βάρος: 1.94 κιλό
Τιμή: 25,40 €
Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 480
Ποσότητα:   Επιθυμητό

Σύγκριση

Αδιάβροχο γεράκι με άνοιγμα φτερών 54 εκ, που διώχνει τα πουλιά (περιστέρια, ψαρόνια, σπουργίτια, μελισσοφάγους) και τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίους, κουνέλια, σκίουρους)

Τα πουλιά (περιστέρια, ψαρόνια, σπουργίτια, μελισσοφάγοι, κλπ) και τα τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίοι, κουνέλια, σκίουροι, κ.λπ.) είναι λεία για τα αρπακτικά πουλιά και γι’ αυτό φοβούνται τα γεράκια Ακόμη και η παραμικρή κίνηση του ανέμου ενισχύει τη ρεαλιστικότητα του Μπούφου και αυτό τρομάζει τα πουλιά και τα τρωκτικά. Ο άνεμος αλλάζει συνεχώς και κινεί τα φτερά του γερακιού και αναπαράγει πιστά την εμφάνιση, χάρη στην εξαιρετικά ρεαλιστικό σχεδιασμό του προϊόντος.

Αυτό εξαλείφει τη συχνή μετακίνηση του γερακιού, που θα απαιτούνταν εάν ήταν ακίνητο.

Το αδιάβροχο γεράκι είναι αποτελεσματικό για την απώθηση επιβλαβών ζώων, τόσο τα περιστέρια, τα ψαρόνια, τα σπουργίτια και τα κουνέλια, τους σκίουρους όσο και τα τρωκτικά που επιτίθενται τους κήπους, τα περιβόλια, τις αμπελώνες, τα λιβάδια, τις αυλές, τα μπαλκόνια, τις βεράντες κ.α..

Είναι κατασκευασμένο από ειδικά επεξεργασμένο ανθεκτικό, αδιάβροχο πλαστικό και μουσαμά, καθιστώντας το ανθεκτικό στις επιδράσεις του ήλιου, του ανέμου, της βροχής και άλλες. αλλαγές του καιρού.

Η χρήση  γερακιού μαζί με μια ηλεκτρονική συσκευή απώθησης πτηνών αυξάνει σημαντικά την απόδοση και μειώνει το χρόνο απώθησης των επιβλαβών πτηνών.

Το γεράκι είναι στιβαρό και αδιάβροχο, κατάλληλο για όλες τις καιρικές συνθήκες.

Το αδιάβροχο γεράκι είναι ένα μέσο απολύτως ασφαλές για τη φύση, τα πουλιά και τους ανθρώπους, δεν περιέχει χημικές ουσίες και δεν μολύνει το περιβάλλον!

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: