Κατηγορίες

Αδιάβροχος ΑΕΤΟΣ με άνοιγμα φτερών 80 εκ. διώχνει πουλιά (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ, ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ, κ.α) και τρωκτικά (ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΚΟΥΝΕΛΙΑ κ.α)

Αδιάβροχος ΑΕΤΟΣ με άνοιγμα φτερών 80 εκ. διώχνει πουλιά (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ, ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ, κ.α) και τρωκτικά (ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΚΟΥΝΕΛΙΑ κ.α)
Αδιάβροχος ΑΕΤΟΣ με άνοιγμα φτερών 80 εκ. διώχνει πουλιά (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ, ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ, κ.α) και τρωκτικά (ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΚΟΥΝΕΛΙΑ κ.α) Αδιάβροχος ΑΕΤΟΣ με άνοιγμα φτερών 80 εκ. διώχνει πουλιά (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ, ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ, κ.α) και τρωκτικά (ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΚΟΥΝΕΛΙΑ κ.α) Αδιάβροχος ΑΕΤΟΣ με άνοιγμα φτερών 80 εκ. διώχνει πουλιά (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ, ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ, κ.α) και τρωκτικά (ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΚΟΥΝΕΛΙΑ κ.α)
Σκιάχτρο ΑΕΤΟΣ, διώχνει ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ, ΨΑΡΟΝΙΑ, ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ, ΜΕΛΙΣΣΟΦΑΓΟΥΣ κ.α

Κατασκευαστής: Mondo Verde – Ιταλία
Κωδικός Προϊόντος: REP82-10
Πόντοι Ανταμοιβής: 5
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Βάρος: 2.03 κιλό
Τιμή: 30,68 €
Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 600
Ποσότητα:   Επιθυμητό

Σύγκριση

Αδιάβροχος αετός με άνοιγμα φτερών 80 εκκ, που διώχνει τα πουλιά (περιστέρια, ψαρόνια, σπουργίτια, μελισσοφάγους) και τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίους, κουνέλια, σκίουρους)

Τα πουλιά (περιστέρια, ψαρόνια, σπουργίτια, μελισσοφάγοι, κλπ) και τα τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίοι, κουνέλια, σκίουροι, κ.λπ.) είναι λεία για τα αρπακτικά πουλιά και γι’ αυτό φοβούνται τους μπούφους. Ακόμη και η παραμικρή κίνηση του ανέμου ενισχύει τη ρεαλιστικότητα του Μπούφου και αυτό τρομάζει τα πουλιά και τα τρωκτικά. Ο άνεμος αλλάζει συνεχώς και κινεί τα φτερά του Μπούφου και αναπαράγει πιστά την εμφάνιση, χάρη στην εξαιρετικά ρεαλιστικό σχεδιασμό του προϊόντος.

Αυτό εξαλείφει τη συχνή μετακίνηση του μπούφου, που θα απαιτούνταν εάν ήταν ακίνητος.

Ο αδιάβροχος μπουφος είναι αποτελεσματικός για την απώθηση επιβλαβών ζώων, τόσο τα περιστέρια, τα ψαρόνια, τα σπουργίτια και τα κουνέλια, τους σκίουρους όσο και τα τρωκτικά που επιτίθενται τους κήπους, τα περιβόλια, τις αμπελώνες, τα λιβάδια, τις αυλές, τα μπαλκόνια, τις βεράντες κ.α..

Είναι κατασκευασμένος από ειδικά επεξεργασμένο ανθεκτικό, αδιάβροχο πλαστικό και μουσαμά, καθιστώντας το ανθεκτικό στις επιδράσεις του ήλιου, του ανέμου, της βροχής και άλλες. αλλαγές του καιρού.

Το μοντέλο του μπούφου έχει άνοιγμα φτερών 80 εκ. και μπορεί να στερεωθεί στο έδαφος με μια ειδική ακίδα που περιέχεται στη συσκευασία.

Η χρήση μπούφου μαζί με μια ηλεκτρονική συσκευή απώθησης πτηνών αυξάνει σημαντικά την απόδοση και μειώνει το χρόνο απώθησης των επιβλαβών πτηνών.

Ο μπούφος είναι στιβαρός και αδιάβροχος, κατάλληλος για όλες τις καιρικές συνθήκες.

Ο αδιάβροχος μπούφος είναι ένα μέσο απολύτως ασφαλές για τη φύση, τα πουλιά και τους ανθρώπους, δεν περιέχει χημικές ουσίες και δεν μολύνει το περιβάλλον!

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: