Κατηγορίες

"SLIMLINE 1000" 93τμ -Brighter Image, τρωκτικά και έρποντα έντομα 3τεμ.

 "SLIMLINE 1000" 93τμ -Brighter Image, τρωκτικά και έρποντα έντομα  3τεμ.
 "SLIMLINE 1000" 93τμ -Brighter Image, τρωκτικά και έρποντα έντομα  3τεμ.  "SLIMLINE 1000" 93τμ -Brighter Image, τρωκτικά και έρποντα έντομα  3τεμ.  "SLIMLINE 1000" 93τμ -Brighter Image, τρωκτικά και έρποντα έντομα  3τεμ.
Ηλεκτρονικές συσκευές υπερήχων για τρωκτικά και έρποντα έντομα για εσωτερικούς χώρους.

Κατασκευαστής: Brighter Image Ltd. – Ιρλανδία
Κωδικός Προϊόντος: STOP-93-3-10
Πόντοι Ανταμοιβής: 13
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Βάρος: 0.44 κιλό
Τιμή: 50,27 € 40,90 €
Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 1560
Ποσότητα:   Επιθυμητό

Σύγκριση

 

Υπερηχητική ηλεκτρονική συσκευή "SLIMLINE 1000" - αποτελεσματική έως 93 m2 για ποντίκια, αρουραίους και έρποντα έντομα - κατσαρίδες, μυρμήγκια, αράχνες κ.α.

Η συσκευή εφαρμόζει την προστασία από ποντίκια, αρουραίους, κατσαρίδες, μυρμήγκια, αράχνες κ.α. παρόμοια. εκπέμποντας ισχυρό σήμα υπερήχων με συχνότητα 26 kHz.Αυτή η συχνότητα υπερήχου βρίσκεται εκτός του ηχητικού φάσματος των ανθρώπων και των κατοικίδιων ζώων, όπως σκύλους, γάτες, πουλιά και άλλα θερμόαιμα ζώα. Ωστόσο, είναι απαράδεκτη για τα χάμστερ και τα ινδικά χοιρίδια.

Δεν επηρεάζει τα κύματα της τηλεοράσεως, τα ραδιοκύματα, το τηλέφωνο, τα συστήματα πυρασφάλειας και φυσικού αερίου.
Ακίνδυνη για τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων γυναικών, των παιδιών και των ατόμων με βηματοδότες και βοηθήματα ακοής.
Έχει αποδειχθεί εργαστηριακά ότι ο υπέρηχος τέτοιων παραμέτρων υπερήχων τέτοιες επιτίθεται το νευρικό σύστημα των παρασίτων και τα αναγκάζει να εγκαταλείψουν την προστατευόμενη περιοχή.
Η συχνότητα του εκπεμπόμενου σήματος αλλάζει "κυματοειδώς" και δεν επιτρέπει στα παράσιτα να συνηθίσουν σε αυτό και έτσι εξασφαλίζεται η αποτελεσματικότητα της συσκευής. Είναι αποτελεσματική σε δωμάτια μέχρι 93 τετραγωνικά μέτρα. Εάν το δωμάτιο είναι περιφραγμένο, θα πρέπει να τοποθετείται μια συσκευή σε κάθε ξεχωριστή μονάδα.
Για να έχουμε τη μέγιστη αποδοτικότητα της συσκευής δεν πρέπει να καλύπτεται, να μην βρίσκεται πίσω από χωρίσματα, τοίχους και άλλα εμπόδια.
ΠΩΣ επηρεάζει τα επιβλαβή ζώα;  Η συσκευή διατηρείται μόνιμα στην πρίζα. Η αρχική επίδραση εμφανίζεται μετά από λίγες ημέρες και το μέγιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από άλλες 5-7 περίπου.
Όσον αφορά τα έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, κλπ) κατά τις πρώτες ημέρες μετά την ενεργοποίηση της συσκευής παρατηρείται μια αύξηση της δραστηριότητάς τους, επειδή η επίδραση της συσκευής τα αναγκάζει να εγκαταλείψουν τους χώρους όπου συνήθως κρύβονται. Υπό την επίδραση του υπερήχου τα έντομα χάνουν την αναπαραγωγική τους ικανότητα και εγκαταλείπουν την ασφαλή περιοχή. Μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες, τα αυτά τους εκκολάπτονται, αλλά νέα αυγά δεν γεννιούνται. Αυτό σημαίνει σταδιακή μείωση της παρουσίας των εντόμων και περίπου τρεις εβδομάδες μετά την ενεργοποίηση της συσκευής η ελεγχόμενη περιοχή απελευθερώνεται από τα έντομα.
Δεν αποκλείονται περιστασιακές επισκέψεις τρωκτικών στην προσπάθειά τους να αναζητούν τροφή. Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι ότι θα παραμείνει μόνιμα στην προστατευόμενη περιοχή.
Η συσκευή πρέπει να παραμείνει ενεργοποιημένη συνεχώς - 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Η κατανάλωση ρεύματος είναι αμελητέα, σχεδόν "μηδενική", που μας παρέχει μια φθηνή, αξιόπιστη προστασία από τα παράσιτα χωρίς χημικά, δηλητήρια και κανένα αναλώσιμο. Η συσκευή δεν απαιτεί καμία συντήρηση.
Η μονάδα έχει αισθητική εξωτερική εμφάνιση.
Τεχνικές παράμετροι:
Τροφοδοσία: 220-240V / 50Hz
Κατανάλωση ισχύος: 3W
Βάρος: 0,090 κιλά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: