Κατηγορίες

Ηχητική συσκευή με αισθητήρα για απώθηση επιβλαβών πτηνών 4στρέμ.

Ηχητική  συσκευή με αισθητήρα για απώθηση επιβλαβών πτηνών 4στρέμ.
Ηχητική  συσκευή με αισθητήρα για απώθηση επιβλαβών πτηνών 4στρέμ. Ηχητική  συσκευή με αισθητήρα για απώθηση επιβλαβών πτηνών 4στρέμ.
Κατασκευαστής: Procter Bros Ltd – Αγγλία
Κωδικός Προϊόντος: E-3016-10
Πόντοι Ανταμοιβής: 16
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Βάρος: 1.00 κιλό
Τιμή: 125,00 € 99,50 €
Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 1950
Ποσότητα:   Επιθυμητό

Σύγκριση

Ηχητική ηλεκτρονική συσκευή με αισθητήρα για την απώθηση επιβλαβών πτηνών.
Ο πιο φυσικός, αποτελεσματικός, φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος για την απώθηση πτηνών!


Τα πτηνά, αρουραίους, ποντίκια και κουνέλια έχουν πολύ καλά αναπτυγμένη ακοή και παρακολουθούν συνεχώς το περιβάλλον τους για τις πιθανές πηγές κινδύνου. Αν ακούσουν τον ήχο ενός από τους φυσικούς εχθρούς τους ή τον ήχο άλλου πτηνού που κάτι το επιτέθηκε, το φυσικό ένστικτό τους είναι να εγκαταλείψουν την περιοχή το συντομότερο δυνατό.

Πολλά πτηνά, συμπεριλαμβανομένων των σπουργιτιών, ψαρονιών, κορακιών, καρακαξών και των περισσότερων τρωκτικών συχνά δέχονται επιθέσεις από αρπακτικά πτηνά όπως το γεράκι ή ο μπούφος.

Η ηχητική ηλεκτρονική συσκευή με αισθητήρα για την απώθηση επιβλαβών πτηνών που χρησιμοποιεί ψηφιακά ενισχυμένες ηχογραφήσεις πραγματικών αρπακτικών πτηνών και τις συμπληρώνει με νέες ηχογραφήσεις τρομαγμένα πτηνών για να ξεγελάσουν τα επιβλαβή πτηνά ότι βρίσκονται σε μεγάλο και άμεσο κίνδυνο. Αυτό τους αναγκάζει να εγκαταλείψουν αμέσως την περιοχή και εάν επιστρέψουν, θα ακούσουν και πάλι τους ίδιους ήχους. Εκμεταλλεύοντας αυτές τις αρπακτικές τάσεις, η ηχητική ηλεκτρονική συσκευή με αισθητήρα για την απώθηση επιβλαβών πτηνών θα παράγουν τα αρπακτικά καλέσματα των εκπροσώπων των οικογενειών του γερακιού (αετού), ή του μπούφου για να τρομάξουν τα πτηνά, όπως κοτσύφια, κοράκια, ψαρόνια και διάφορα άλλα πτηνά μακριά από την περιουσία σας.

ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ.
Αυτή η ανθρωπιστική και φιλική προς το περιβάλλον μέθοδος θα λύσει το πρόβλημά σας με τα επιβλαβή πτηνά χωρίς να βλάπτει τους ανθρώπους και τα ζώα. Επιπλέον, απωθεί επίσης ποντίκια του αγρού και λαγούς.
Με το πρόγραμμα PIR η συσκευή για την απώθηση επιβλαβών πτηνών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ειδική συσκευή ασφάλειας. Θα εντοπίσει κάθε κίνηση του απροσδόκητου επισκέπτη και θα ενεργοποιήσει τη συσκευή απώθησης πτηνών.
Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με κουμπί για τη ρύθμιση του ήχου.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

1. Στηρίξτε τη συσκευή διώξιμου πτηνών σε μια στήλη ή στον τοίχο, κοντά σε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Συνδέστε το τροφοδοτικό στην πρίζα και ρυθμίστε τα κουμπιά σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

2. Όταν έχει ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα PIR (αισθητήρας κίνησης), η συσκευή διώξιμου πτηνών θα καλύψει μια περιοχή σε σχήμα βεντάλιας 60ο και απόσταση 15 μέτρα. Όταν κάποιο πουλί πετάξει στην ελεγχόμενη περιοχή, η συσκευή διώξιμου πτηνών θα αρχίσει να εκπέμπει κάλεσμα αρπακτικών για να τρομάξει τον παραβάτη. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη δύναμη του ήχου  στο κατάλληλο ύψος. Αν έχει ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα PIR (αισθητήρας κίνησης), δεν λειτουργεί το πρόγραμμα «Διάστημα χρόνου».


3. Όταν έχει ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα AUTO, η LED ένδειξη αναβοσβήνει με την ταχύτητα του «Διαστήματος χρόνου». Όσο μεγαλύτερο είναι το χρονικό διάστημα, τόσο πιο αργά θα αναβοσβήνει η ένδειξη. Το χρονικό διάστημα μπορεί να ρυθμιστεί σε 5 έως 30 λεπτά γυρίζοντας το κουμπί δεξιόστροφα. Έτσι, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου. Η συσκευή απώθησης πτηνών θα εκπέμπει αυτόματα κάλεσμα αρπακτικών κάθε 5 έως 30 λεπτά.

4. Ενσωματωμένο φωτοκύτταρο θα απενεργοποιήσει τη συσκευή όταν είναι σκοτάδι επειδή η δραστηριότητα των περισσότερων πτηνών μειώνεται. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τη συσκευή θέτοντας την στη θέση OFF.

5. Για μικρή περιοχή ή όταν χρησιμοποιείται για λόγους ασφαλείας, συνιστάται η χρήση του προγράμματος PIR. Για να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα κρεμάσετε τη συσκευή απώθησης πτηνών σε ύψος 1 έως 2,5 μέτρα πάνω από τη γη. Να αποφεύγετε εμπόδια στην περιοχή λειτουργίας της συσκευής.

6. Για μεγαλύτερες περιοχές, όπως φάρμες, κήποι ή για απώθηση πτηνών, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία AUTO ρυθμίζοντας το χρονικό διάστημα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

7. Συνιστάται επίσης να δοκιμάσετε διάφορες τοποθεσίες για να βρείτε την πιο αποτελεσματική θέση για την εγκατάσταση της συσκευής απώθησης πτηνών.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
- Μην βυθίζετε τη συσκευή σε νερό ή άλλα υγρά.
- Μην τροποποιείτε ή πειράζετε τα εσωτερικά εξαρτήματα της συσκευής.
- Το σύστημα ανίχνευσης PIR (αισθητήρας κίνησης) ενεργοποιείται και απενεργοποιείται όταν μπροστά από τη συσκευή περνάει κάποιο θερμόαιμο ζώο.
- Βεβαιωθείτε ότι οι φακοί είναι καθαροί. Μην αγγίζετε τους φακούς. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί για να αφαιρέσετε απαλά τυχόν λέρωμα. Μην χρησιμοποιείτε βενζίνη, οινόπνευμα ή διαλύτη.
 

Η συσκευή διαθέτει είσοδο για σύνδεση με μπαταρία.
Προσοχή: Κατά τη σύνδεση της συσκευής στη μπαταρία, πρέπει να προσέξετε να συνδέσετε σωστά τους ακροδέκτες της μπαταρίας. Αν αλλάξετε τους ακροδέκτες για "+" και "-" η μνήμη της συσκευής θα διαγραφεί και η εγγύηση θα ακυρωθεί.
Για το λόγο αυτό, εμείς πουλάμε καλώδια σύνδεσης όπου δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ζημιάς της συσκευής, ανεξάρτητα από τον τρόπο σύνδεσης των ακροδεκτών της μπαταρίας.


ΚΑΛΩΔΙΟ 12V - 1,5M ΓΙΑ ΗΧHTIKH ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΠΤΗΝΩΝ
ΚΑΛΩΔΙΟ 12V - 4M ΓΙΑ ΗΧHTIKH ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΠΤΗΝΩΝ
ΚΑΛΩΔΙΟ 12V - 10M ΓΙΑ ΗΧHTIKH ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΠΤΗΝΩΝ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:
Τροφοδοσία (προσαρμογέας): 220-240 VAC, 50/60 Hz,
Έξοδος: 12 VDC
Ήχος: Κάλεσμα αρπακτικού της οικογένειας του γερακιού και αετού.
Έκταση της προστατευμένης περιοχής: AUTO: μέχρι 4 στρέμματα (όταν ο ήχος είναι στο μέγιστο).
Λειτουργία PIR: καλύπτει μια περιοχή σε σχήμα βεντάλιας 130ο και απόσταση έως 10 μέτρα.
Υλικό της: Κουτί – πλαστικό ABS.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: