Κατηγορίες

Συσκευή υπερήχων για πτηνά και τρωκτικά 8ηχεία + PS-SOLAR

 Συσκευή υπερήχων για  πτηνά και τρωκτικά  8ηχεία + PS-SOLAR
 Συσκευή υπερήχων για  πτηνά και τρωκτικά  8ηχεία + PS-SOLAR  Συσκευή υπερήχων για  πτηνά και τρωκτικά  8ηχεία + PS-SOLAR
Κατασκευαστής: Brighter Image Ltd. – Ιρλανδία
Κωδικός Προϊόντος: 3098-10-10
Πόντοι Ανταμοιβής: 16
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Βάρος: 1.31 κιλό
Τιμή: 111,13 € 97,15 €
Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 1900
Ποσότητα:   Επιθυμητό

Σύγκριση

Υπερηχητική ηλεκτρονική συσκευή για την απώθηση μερικών επιβλαβών πτηνών (χελιδόνια, γλαρόνια, γλάροι και κάποια αρπακτικά πτηνά) και τρωκτικών με 8 ηχεία (διάμετρος 30 μέτρα).
Ο πιο φυσικός, αποτελεσματικός, φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος για την απώθηση πτηνών!
Δεν επηρεάζει τα περιστέρια!

Τοποθεσία:
Επιλέξτε μια θέση κοντά σε πρίζα. Το παρεχόμενο καλώδιο προέκτασης έχει μήκος 10 μέτρα. Εάν χρησιμοποιείτε το προαιρετικό PS-SOLAR (ηλιακή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, η οποία δεν περιλαμβάνεται στο σετ) για τροφοδοσία, μπορείτε να τοποθετήσετε το προϊόν παντού όπου υπάρχει φως της ημέρας.
Επιλέξτε μια ανεμπόδιστη θέα, όπου τα επιβλαβή ζώα σας δημιουργούν προβλήματα. Η συσκευή είναι μια αποτελεσματική σε διάμετρο 30 μέτρα και 360ο.
Εγκαταστήστε το προϊόν χρησιμοποιώντας είτε τη βάση τοίχου ή τη βάση πασάλου.
Τροφοδοσία 
Το προϊόν είναι εξοπλισμένο με προσαρμογέα AC/DC και μακρύ καλώδιο επέκτασης. Ο προσαρμογέας πρέπει να προστατεύεται από τις καιρικές συνθήκες τοποθετώντας τον σε εσωτερικούς χώρους ή σε αδιάβροχο κουτί. Συνδέστε το βύσμα στην υποδοχή DV 6V στη βάση της συσκευής. Το κόκκινο LED λαμπακη θα πρέπει να ανάβει όταν ο προσαρμογέας AC/DC είναι συνδεδεμένος στη πρίζα.
Εάν χρησιμοποιείτε (προαιρετικό και πωλείται ξεχωριστά) PS-SOLAR (ηλιακή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος), εγκαταστήστε το σύμφωνα με τις οδηγίες. Το κόκκινο LED λαμπάκι δεν ανάβει όταν το προϊόν τροφοδοτείται με ηλιακή ενέργεια.

Επιλογή συχνότητας:
Η επιλογή συχνότητας, που περιγράφεται εδώ, συνιστάται για την αρχική ρύθμιση της συσκευής. Ο πειραματισμός με διαφορετικές συχνότητες και θέσεις μπορεί να χρειαστεί για να βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό για τη συγκεκριμένη περίσταση.
Ανοίξτε το καπάκι στο επάνω μέρος της συσκευής και επιλέξτε μία από τις ακόλουθες συχνότητες:
Συχνότητα "Α" - 18-27 KHz - Αυτή η χαμηλή υπερηχητική συχνότητα απευθύνεται προς μεγάλα πτηνά όπως κοράκια, καρακάξες, ερωδιοί, κάργια κ.α. Είναι επίσης αποτελεσματική στα μεγάλα τρωκτικά όπως οι αρουραίοι. Σε ορισμένες περιπτώσεις, κάποια μικρότερα σκυλιά μπορεί να ενοχλούνται από αυτό τον ήχο, αλλά συνήθως τον συνηθίζουν μετά από μερικές ημέρες.
Συχνότητα "Β" - 38-42 KHz- Η υψηλότερη συχνότητα είναι η καταλληλότερη για τα μικρότερα πτηνά όπως ψαρόνια, σπουργίτια και παρόμοιου μεγέθους πτηνά. Είναι επίσης αποτελεσματική στα ποντίκια.
Συχνότητα "C" - 18-42 KHz - Αυτή η ρύθμιση συνδυάζει όλες τις συχνότητες.

Ρύθμιση της προγράμματος λειτουργίας
Επιλέξτε μία από τις ακόλουθες τρεις επιλογές:
2 λεπτά – Ο υπέρηχος ενεργοποιείται κάθε 2 λεπτά για 5 δευτερόλεπτα περίπου.
5 λεπτά – Ο υπέρηχος ενεργοποιείται κάθε 5 λεπτά για 5 δευτερόλεπτα περίπου.
OFF – Η συσκευή απενεργοποιείται.
Κουμπί τεσταρίσματος
Πατόντας το κουμπί τεσταρίσματος η συσκευή βγάζει ένα ήχο που είναι ένδειξη ότι η συσκευή λειτουργεί σωστά.
Όταν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη ο υπέρηχος που εκπέμπεται δεν ακούγεται από τους ανθρώπους.
Ενδεικτικές λυχνίες – από τη μια πλευρά:
ΜΠΛΕ ΦΩΣ – όταν εκπέμπεται υπέρηχος.
ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΣ – όταν πατηθεί το μπουτον τεσταρίσματος.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αφού επιλέξουμε την ταχύτητα και το πρόγραμμα λειτουργίας οι λειτουργίες, κλείνομε προσεκτικά το ελαστικό κάλυμμα από πάνω, φροντίζοντας να ταιριάζει άνετα.
Αποτελέσματα
Η ρύθμιση δείχνει γενικά πώς τα πτηνά ή τα ζώα θα απωθούταν από τα χαμηλές (Συχνότητα "Α") ή υψηλότερες (Συχνότητα "Β") συχνότητες. Εάν δεν παρατηρηθεί μειωμένη δραστηριότητα μέσα σε μια εβδομάδα, να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της συχνότητας ή να μετακινήσετε τη συσκευή σε άλλη θέση. Μπορεί να χρειαστεί λίγος πειραματισμός με τις ρυθμίσεις της συχνότητας και την τοποθεσία για να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό. Μερικές φορές τα πτηνά μπορούν να έχουν συνήθειες συμπεριφοράς που να είναι δύσκολο να παραβιαστούν.
Κατανόηση της συμπεριφοράς των πτηνών.
Αυτό το προϊόν εκπέμπει υπερήχους κατά την επιλογή από δύο συχνότητες. Τα χαρακτηριστικά των υπερήχων είναι προσεκτικά επιλεγμένα ώστε να συνδυάζουν τη συχνότητα, τον τόνο, την ενίσχυση και η χροιά, που υποτίθεται να είναι τα πιο αποτελεσματικά για την  απώθηση των πτηνών και των τρωκτικών. Οι ήχοι έχουν σχεδιαστεί έτσι που να προκαλούν σύγχυση και τρόμο στα πτηνά. Η χρήση ενός μεταβλητού χρονοδιακόπτη (επανάληψη του ήχου κάθε 2 ή 5 λεπτά) βοηθά να συγχέουμε ακόμη περισσότερο τα πτηνά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να αναμένονται εντός 4-5 ημερών από την τοποθέτηση του προϊόντος. Ωστόσο, δεν πρέπει να λησμονείται ότι τα πουλιά είναι άγρια και τα αποτελέσματα ποτέ δεν μπορούν να προβλεφθούν με ακρίβεια 100%.
Βαθμός προστασίας IP (έναντι εισδοχής ξένων σωμάτων)
Αυτό το προϊόν έχει βαθμό προστασίας IP44. Αυτό σημαίνει ότι προστατεύεται από την εισδοχή ξένων σωμάτων μεγαλύτερα από 1 χιλιοστό και επίσης μπορεί να αντέξει μια κανονική βροχή από όλες τις κατευθύνσεις. Ως εκ τούτου, είναι κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους όλο το χρόνο. Αλλά για την εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής διάρκειας ζωής του προϊόντος, θα πρέπει να προσπαθήσετε να το τοποθετήσετε σε προστατευόμενη από πολύ κακές καιρικές συνθήκες (καύσωνα, χιόνι, μακρόχρονες περίοδοι με υπό του μηδενός.
Ασφαλή
Το προϊόν αυτό δεν επηρεάζει τα ψάρια, τις σαύρες ή τους α;νθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων γυναικών.
Υλικό: Κουτί - πλαστικό.

Παραγωγός: BRIGHTER IMAGE Ltd. - Ιρλανδία

  • Βάρος: 2.000 κιλά

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: