Κατηγορίες

DAZER -USA Συσκευή υπερήχων κατά των σκύλων

 DAZER -USA Συσκευή υπερήχων κατά των σκύλων
 DAZER -USA Συσκευή υπερήχων κατά των σκύλων  DAZER -USA Συσκευή υπερήχων κατά των σκύλων  DAZER -USA Συσκευή υπερήχων κατά των σκύλων
Κωδικός Προϊόντος: 3047-904
Πόντοι Ανταμοιβής: 6
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Βάρος: 0.15 κιλό
Τιμή: 46,02 €
Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 1490
Ποσότητα:   Επιθυμητό

Σύγκριση

Η υπερηχητική συσκευή απώθησης σκύλων  είναι ασφαλές και ανθρώπινος τρόπος απώθησης αποτρέψει σκυλιά με εχθρική συμπεριφορά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για την εκπαίδευση του σκύλου σας όταν συνδυάζεται με φωνητικές εντολές και χειρονομίες.

Η συσκευή λειτουργεί εκπέμποντας υπερήχους συχνότητας 25 KHz, που είναι στο τέλος του ακουστικού φάσματος του ανθρώπου, αλλά ακούγονται εύκολα από τα σκυλιά. Σας εξασφαλίζει τα σημαντικά λίγα δευτερόλεπτα για να ξεφύγετε μακριά από το σκυλί που αυτό θα συγχέεται και δεν θα του αρέσει ο ήχος.

Η μέγιστη αποδοτικότητα είναι μέχρι 15 μέτρα, αλλά η συσκευή ακούγεται και επιδρά στους σκύλους από σημαντικά μεγαλύτερη απόσταση.

Η υπερηχητική συσκευή  προστασίας από σκύλους έχει πολλαπλές λειτουργίες,συνίσταται για ανθρώπους με φόβους σκύλων.Ιδανική για συλλέκτες,ταχυδρόμοι,διανομείς,κούριερ,πράκτορες ,όπως και για τον απλό πεζό,ποδηλάτη ή αθλητή στον δρόμο. Συνίσταται για ασθενείς και ηλικιωμένους,όπως και για μαθητές.  

Η υπερηχητική συσκευή μπορεί να χρησιμεύσει και ως μέσο εκπαίδευσης του σκύλου,έτσι αποτρέπεται η  χρήση βίας για την εκπαίδευσή του, διατηρώντας μια  άριστη σχέση με το ζωο.Η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ως τρόπος τιμωρίας του κατοικιδίου σας για να υπακούει στις εντολές σας και για αποτροπή άσχημων συνηθειών (καταστροφή πολύτιμων αντικειμένων, ροκάνισμα επιβλαβών φαγητών).

Η υπερηχητική συσκευή προστασίας από σκύλους έχει το μέγεθος κινητού τηλεφώνου,είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό και περιέχει υποστήριγμα από ανοξείδωτο μέταλλο για το κρέμασμα  παγίδας - 11.5 εκ. x 5 x3.5 εκ.,122 γρ. με την μπαταρία.Λειτουργεί με 1 τεμάχιο αλκαλικής μπαταρίας των 9V,η οποία αντέχει ως και 1000 ενεργοποιήσεις.Η διάρκεια ζωής της υπολογίζεται σε 1 χρόνο.

Η συσκευή προσφέρεται στην αγορά με ειδική μπαταρία η οποία συνπεριλαμβάνεται στο σετ,όπως και οδηγίες στα βουλγάρικα και 3μηνη εγγύηση.Η συσκευή είναι αποδεκτή παγκοσμίως,με άριστες ανταποκρίσεις και βαθμολογίες.

Η υπερηχητική συσκευή για σκύλους αποτελεί βασικό μέρος πολλών δημοσίων οργανισμών και οργανισμών προστασίας του περιβάλλοντος σε πολλές χώρες.Στην Βουλγαρία χρησιμοποιείται από υπηρεσίες παραγωγής ρεύματος,ταχυδρομεία,αστυνομία κ.α.

 

  • Παραγωγός: ΗΠΑ
  • Βάρος: 0.120 κιλά

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: