Κατηγορίες

Συνδυασμένη ηλεκτρονική και ηλεκτρομαγνητική συσκευή υπερήχων“SLIMLINE 2500” (ηλεκτρονική γάτα) για τρωκτικά και έρποντα έντομα, αποτελεσματική για 232 m2 .

Συνδυασμένη  ηλεκτρονική και ηλεκτρομαγνητική συσκευή υπερήχων“SLIMLINE 2500” (ηλεκτρονική γάτα) για τρωκτικά και έρποντα έντομα, αποτελεσματική για 232 m2 .
Συνδυασμένη  ηλεκτρονική και ηλεκτρομαγνητική συσκευή υπερήχων“SLIMLINE 2500” (ηλεκτρονική γάτα) για τρωκτικά και έρποντα έντομα, αποτελεσματική για 232 m2 . Συνδυασμένη  ηλεκτρονική και ηλεκτρομαγνητική συσκευή υπερήχων“SLIMLINE 2500” (ηλεκτρονική γάτα) για τρωκτικά και έρποντα έντομα, αποτελεσματική για 232 m2 . Συνδυασμένη  ηλεκτρονική και ηλεκτρομαγνητική συσκευή υπερήχων“SLIMLINE 2500” (ηλεκτρονική γάτα) για τρωκτικά και έρποντα έντομα, αποτελεσματική για 232 m2 .
Συνδυασμένη ηλεκτρονική και ηλεκτρομαγνητική συσκευή υπερήχων, για εσωτερικούς χώρους.

Κατασκευαστής: Brighter Image Ltd. – Ιρλανδία
Κωδικός Προϊόντος: STOP-232-10
Πόντοι Ανταμοιβής: 9
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Βάρος: 0.18 κιλό
Τιμή: 55,73 €
Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 1090
Ποσότητα:   Επιθυμητό

Σύγκριση

Συνδυασμένη υπερηχητική και ηλεκτρομαγνητική συσκευή “SLIMLINE 2500”, αποτελεσματική έως 232 m2  για ποντίκια, αρουραίους και έρποντα έντομα - κατσαρίδες, μυρμήγκια, αράχνες κ.α.

ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Η συσκευή συνδυάζει δύο συσκευές σε μία – υπερηχητική και ηλεκτρομαγνητική με στόχο την πιο αποτελεσματική λειτουργία για την απώθηση ανεπιθύμητων επιβλαβών ζώων.
Η συσκευή αλλάζει το υπάρχον ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω από τα ηλεκτρικά καλώδια, γεγονός που έχει ισχυρό αντίκτυπο σε ποντίκια, αρουραίους, σκίουρους, αράχνες, κατσαρίδες, μυρμήγκια και άλλα έρποντα έντομα.
Εκπέμπει επίσης ένα ισχυρό υπερηχητικό σήμα με συχνότητα από 26 kHz έως 40 kHz, ανάλογα με την επιθυμητή  ρύθμιση. Ο υπέρηχος αυτός επιδρά στο ακουστικό και το νευρικό σύστημα των τρωκτικών και των εντόμων. Παραβιάζει τις ζωτικές λειτουργίες τους, προκαλώντας πανικό μεταξύ τους. 
Τα τρωκτικά και τα έντομα παύουν να τρέφονται και να πολλαπλασιάζονται και στη συνέχεια εγκαταλείπουν την προστατευόμενη περιοχή. Το σχήμα και η συχνότητα των παλμών μεταβάλλεται συνεχώς, γεγονός που αποτρέπει την εξοικείωση των τρωκτικών σε αυτούς. Η συσκευή μειώνει την πυκνότητα ορισμένων τύπων βλαβερών εντόμων - μυρμήγκια, αράχνες. 
Ο ως άνω υπέρηχος είναι εκτός του ηχητικού φάσματος των ανθρώπων και των κατοικίδιων ζώων όπως σκυλιά, γάτες, πουλιά και άλλα θερμόαιμα ζώα. Ωστόσο, είναι απαράδεκτος για χάμστερ και ινδικά χοιρίδια. 
Η συσκευή δεν επηρεάζει τα κύματα της τηλεοράσεως, τα ραδιοκύματα, το τηλέφωνο, τα συστήματα πυρασφάλειας και φυσικού αερίου.
Ακίνδυνη για τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων γυναικών και των παιδιών, καθώς και τα άτομα με βηματοδότες και βοηθήματα ακοής.
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ:
Αυτό που ευνοεί την εμφάνιση τρωκτικών και εντόμων είναι τα τρόφιμα και τα απόβλητα τροφίμων.
Μην αφήνετε ασκέπαστα φαγητά και πετάτε τα απόβλητα στους χώρους διάθεσής τους. Η καλή υγιεινή στο σπίτι και τα επιβλαβή ζώα σπάνια συναντούνται μαζί. Είναι καλό πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή να εξασφαλίσετε εξόδους από τους χώρους. Αυτό θα επιταχύνει το αποτέλεσμα. Μετά την αναχώρηση των τρωκτικών κλείστε όλες τις εισόδους και βουλώστε τις τρύπες στους τοίχους και το πάτωμα. Η καλή πρόληψη επιταχύνει και ενισχύει το αποτέλεσμα από τη λειτουργία της υπερηχητικής συσκευής καταπολέμησης των τρωκτικών.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
Συνδέστε τη συσκευή σε μια πρίζα 220 V. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει και σβήνει αυτόματα, γεγονός που είναι ένδειξη για τη λειτουργία της συσκευής. Αφήστε την στη πρίζα - η κατανάλωση είναι ελάχιστη και πρακτικά δεν καταγράφεται από τον μετρητή ρεύματος. Προστατέψτε τη συσκευή από το νερό και το φως του ήλιου.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ:
- Ενεργοποιήστε τη συσκευή κοντά στον ηλεκτρικό πίνακα διανομής (συνήθως βρίσκεται στο διάδρομο του σπιτιού) - οπότε η επίδραση εξαπλώνεται ομοιόμορφα σε όλα τα δωμάτια μέσω της καλωδίωσης.
- Η συσκευή είναι αποτελεσματική μόνο σε χώρους που περικλείονται από τοίχους με ηλεκτρικά καλώδια. Μην χρησιμοποιείτε μπαλαντέζες – μειώνεται η αποτελεσματικότητα. - Μετά την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, μην αποσυνδέετε τη συσκευή. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην επανεμφάνιση των τρωκτικών.
ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Η αρχική επίδραση εμφανίζεται μετά από λίγες ημέρες και το μέγιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από άλλες 5-7 περίπου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πιθανό να παρατηρήσετε αυξημένη δραστηριότητα των τρωκτικών. Αυτό είναι φυσιολογικό - υπό την επίδραση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων εγκαταλείπουν τις κρυψώνες τους και αργότερα και το σπίτι. Η χρήση πρόσθετων μέσων (παγίδες, δολώματα, κλπ) κατά την περίοδο αυτή παρέχει ένα πολύ υψηλό αποτέλεσμα. Τεχνικές παράμετροι: Τάση τροφοδοσίας: 220-240V / 50Hz. Κατανάλωση ισχύος: 3W. Βάρος: 0,140 κιλά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: