Κατηγορίες

Σετ: Σπρέι προστασίας των καλωδίων των αυτοκινήτων από τρωκτικά - ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΚΟΥΝΑΒΙΑ - 500 μλ+ Ηλεκτρονική συσκευή (ηλεκτρονική γάτα) που διώχνει τα τρωκτικά στα μεταφορικά μέσα για 20 τ.μ.

Σετ:  Σπρέι προστασίας των καλωδίων των αυτοκινήτων από τρωκτικά - ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΚΟΥΝΑΒΙΑ - 500 μλ+ Ηλεκτρονική συσκευή (ηλεκτρονική γάτα) που διώχνει τα τρωκτικά στα μεταφορικά μέσα για 20 τ.μ.
Σετ:  Σπρέι προστασίας των καλωδίων των αυτοκινήτων από τρωκτικά - ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΚΟΥΝΑΒΙΑ - 500 μλ+ Ηλεκτρονική συσκευή (ηλεκτρονική γάτα) που διώχνει τα τρωκτικά στα μεταφορικά μέσα για 20 τ.μ. Σετ:  Σπρέι προστασίας των καλωδίων των αυτοκινήτων από τρωκτικά - ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΚΟΥΝΑΒΙΑ - 500 μλ+ Ηλεκτρονική συσκευή (ηλεκτρονική γάτα) που διώχνει τα τρωκτικά στα μεταφορικά μέσα για 20 τ.μ. Σετ:  Σπρέι προστασίας των καλωδίων των αυτοκινήτων από τρωκτικά - ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΚΟΥΝΑΒΙΑ - 500 μλ+ Ηλεκτρονική συσκευή (ηλεκτρονική γάτα) που διώχνει τα τρωκτικά στα μεταφορικά μέσα για 20 τ.μ.
Κατασκευαστής: Γερμανία
Κωδικός Προϊόντος: 45337
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Βάρος: 0.52 κιλό
Τιμή: 28,63 € 26,91 €
Ποσότητα:   Επιθυμητό

Σύγκριση

CABLE PROTECT- Χάρη στην μοναδική του φόρμουλα το απορρυπαντικό  εγγυάται μακρόχρονη προστασία ,ανθεκτικό σε ατμσοφαιρικές μεταβολές και επιδράσεις ήπιων οξέων και βάσεων.
Μπορεί να εφαρμόζεται και σε κινούμενα κομμάτια.

Ηλεκτρονική συσκευή (ηλεκτρονική γάτα) που διώχνει τα τ

Ηλεκτρονική συσκευή (ηλεκτρονική γάτα) που διώχνει τα τρωκτικά στα μεταφορικά μέσα για 20 τ.μ.

Η ηλεκτρονική συσκευή καταπολέμησης των τρωκτικών προορίζεται για την προστασία μεταφορικών μέσων – ΙΧ και φορτηγά αυτοκίνητα, οικοδομικά και αγροτικά μηχανήματα.
ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Η συσκευή εκπέμπει υπερηχητικά κύματα που δεν είναι ακουστά από ανθρώπους και μεγάλα ζώα, αλλά επιδρούν δυνατά στα τρωκτικά. Τα κύματα αυτά επιδρούν στο ακουστικό σύστημα και στο νευρικό σύστημα των τρωκτικών. Η επίδραση του υπερήχου διαταράζει τις ζωτικές τους λειτουργίες και τους προκαλεί πανικό. Τα τρωκτικά σταματάν να τρώνε και να αναπαράγονται και στη συνέχεια εγκαταλείπουν την προστατευόμενη περιοχή. Η μορφή και η συχνότητα αλλάζει συνεχώς και έτσι τα τρωκτικά δεν συνηθίζουν μαζί τους.
ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Αρχικά η επίδραση εκδηλώνεται σε 12-14 ημέρες κα το μέγιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται σε άλλη μια εβδομάδα.
ΟΔΗΓΙΑ ΧΡΗΣΗΣ: Εγκαταστήστε τη συσκευή στο χώρο της μηχανής ή στο σαλόνι του αυτοκινήτου – το αποτέλεσμα εκδηλώνεται μόνο στον τόπο που έχουμε εγκαταστήσει τη συσκευή. Εάν θέλετε να προστατέψετε ταυτόχρονα τη μηχανή και το σαλόνι – πρέπει να χρησιμοποιήσετε δυο συσκευές. Η λυχνία ένδειξης αναβοσβήνει αυτόματα που είναι ένδειξη ότι η συσκευή λειτουργεί. Αφήστε τη συσκευή να λειτουργεί συνεχώς. Φυλάξτε τη συσκευή από το νερό και το άμεσο φώς.
ΤΕΧΝΙΚΆ ΣΤΟΙΧΕΊΑ:
Τάση τροφοδοσίας: 12V/DC
Κατανάλωση ισχύος:  3W
Εμβέλεια λειτουργίας: από 29000 έως 58000 Hz

Αποτελεσματική επιφάνεια: 20 τ.μ.

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: