Κατηγορίες

Σετ: Σπρέι προστασίας ηλεκτρικών καλωδίων και εγκαταστάσεων από ΠΟΝΤΙΚΙΑ,ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΜΥΟΞΟΥΣ, ΚΟΥΝΑΒΙΑ 400ml+ Ηλεκτρονική συσκευή (ηλεκτρονική γάτα) που διώχνει τα τρωκτικά στα μεταφορικά μέσα για 20 τ.μ.

Σετ: Σπρέι προστασίας ηλεκτρικών καλωδίων και εγκαταστάσεων από ΠΟΝΤΙΚΙΑ,ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΜΥΟΞΟΥΣ, ΚΟΥΝΑΒΙΑ 400ml+ Ηλεκτρονική συσκευή (ηλεκτρονική γάτα) που διώχνει τα τρωκτικά στα μεταφορικά μέσα για 20 τ.μ.
Σετ: Σπρέι προστασίας ηλεκτρικών καλωδίων και εγκαταστάσεων από ΠΟΝΤΙΚΙΑ,ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΜΥΟΞΟΥΣ, ΚΟΥΝΑΒΙΑ 400ml+ Ηλεκτρονική συσκευή (ηλεκτρονική γάτα) που διώχνει τα τρωκτικά στα μεταφορικά μέσα για 20 τ.μ. Σετ: Σπρέι προστασίας ηλεκτρικών καλωδίων και εγκαταστάσεων από ΠΟΝΤΙΚΙΑ,ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΜΥΟΞΟΥΣ, ΚΟΥΝΑΒΙΑ 400ml+ Ηλεκτρονική συσκευή (ηλεκτρονική γάτα) που διώχνει τα τρωκτικά στα μεταφορικά μέσα για 20 τ.μ. Σετ: Σπρέι προστασίας ηλεκτρικών καλωδίων και εγκαταστάσεων από ΠΟΝΤΙΚΙΑ,ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΜΥΟΞΟΥΣ, ΚΟΥΝΑΒΙΑ 400ml+ Ηλεκτρονική συσκευή (ηλεκτρονική γάτα) που διώχνει τα τρωκτικά στα μεταφορικά μέσα για 20 τ.μ. Σετ: Σπρέι προστασίας ηλεκτρικών καλωδίων και εγκαταστάσεων από ΠΟΝΤΙΚΙΑ,ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΜΥΟΞΟΥΣ, ΚΟΥΝΑΒΙΑ 400ml+ Ηλεκτρονική συσκευή (ηλεκτρονική γάτα) που διώχνει τα τρωκτικά στα μεταφορικά μέσα για 20 τ.μ.
Κατασκευαστής: Γαλλία
Κωδικός Προϊόντος: 45330
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Βάρος: 0.47 κιλό
Τιμή: 27,50 €
Ποσότητα:   Επιθυμητό

Σύγκριση

Σπρέι προστασίας ηλεκτρικών καλωδίων και εγκαταστάσεων από τρωκτικά.

Σχηματίζει ένα κολλώδες στρώμα που απωθεί τα τρωκτικά, ως εκ τούτου αποτρέπει πιθανή βλάβη στα καλώδια και την καλωδίωση.
Χάρη στη μοναδική του σύνθεση  εξασφαλίζει μακροχρόνια προστασία, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και στην δράση ασθενών οξέων και βάσεων.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε κινούμενα μέρη.

Κατασκευαστής: Γαλλία
Βάρος: 0500 kg

Ηλεκτρονική συσκευή (ηλεκτρονική γάτα) που διώχνει τα τρωκτικά στα μεταφορικά μέσα για 20 τ.μ.

Η ηλεκτρονική συσκευή καταπολέμησης των τρωκτικών προορίζεται για την προστασία μεταφορικών μέσων – ΙΧ και φορτηγά αυτοκίνητα, οικοδομικά και αγροτικά μηχανήματα.
ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Η συσκευή εκπέμπει υπερηχητικά κύματα που δεν είναι ακουστά από ανθρώπους και μεγάλα ζώα, αλλά επιδρούν δυνατά στα τρωκτικά. Τα κύματα αυτά επιδρούν στο ακουστικό σύστημα και στο νευρικό σύστημα των τρωκτικών. Η επίδραση του υπερήχου διαταράζει τις ζωτικές τους λειτουργίες και τους προκαλεί πανικό. Τα τρωκτικά σταματάν να τρώνε και να αναπαράγονται και στη συνέχεια εγκαταλείπουν την προστατευόμενη περιοχή. Η μορφή και η συχνότητα αλλάζει συνεχώς και έτσι τα τρωκτικά δεν συνηθίζουν μαζί τους.
ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Αρχικά η επίδραση εκδηλώνεται σε 12-14 ημέρες κα το μέγιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται σε άλλη μια εβδομάδα.
ΟΔΗΓΙΑ ΧΡΗΣΗΣ: Εγκαταστήστε τη συσκευή στο χώρο της μηχανής ή στο σαλόνι του αυτοκινήτου – το αποτέλεσμα εκδηλώνεται μόνο στον τόπο που έχουμε εγκαταστήσει τη συσκευή. Εάν θέλετε να προστατέψετε ταυτόχρονα τη μηχανή και το σαλόνι – πρέπει να χρησιμοποιήσετε δυο συσκευές. Η λυχνία ένδειξης αναβοσβήνει αυτόματα που είναι ένδειξη ότι η συσκευή λειτουργεί. Αφήστε τη συσκευή να λειτουργεί συνεχώς. Φυλάξτε τη συσκευή από το νερό και το άμεσο φώς.
ΤΕΧΝΙΚΆ ΣΤΟΙΧΕΊΑ:
Τάση τροφοδοσίας: 12V/DC
Κατανάλωση ισχύος:  3W
Εμβέλεια λειτουργίας: από 29000 έως 58000 Hz

Αποτελεσματική επιφάνεια: 20 τ.μ.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: