Κατηγορίες

Κόλλα για ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΦΙΔΙΑ, ΣΑΥΡΕΣ, ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ και άλλα - 135 γραμμάρια

Κόλλα για ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΦΙΔΙΑ, ΣΑΥΡΕΣ, ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ και άλλα - 135 γραμμάρια
Κόλλα για ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΦΙΔΙΑ, ΣΑΥΡΕΣ, ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ και άλλα - 135 γραμμάρια
Κατασκευαστής: Mondo Verde – Ιταλία
Κωδικός Προϊόντος: TOP10-10
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Βάρος: 0.14 κιλό
Τιμή: 4,60 €
Ποσότητα:   Επιθυμητό

Σύγκριση

Δεν ξηρένεται και αποτελεί πανίσχυρη κόλλα για τρωκτικά - ποντίκια και αρουραίους, φίδια, σαύρες και  έρποντα έντομα - κατσαρίδες, μυρμήγκια και άλλα. Ιδανική για  κουτιά εξολόθρευσης, σήραγγες εξολόθρευσης και  χαρτόνια ή PVC πάνελ.

Δεν έχει ταξινομηθεί στις κατηγορίες κινδύνου.
Δεν αποτελεί βιοκτόνο και δεν απαιτεί άδεια του Υπουργείου Υγείας για την αγορά.
Ειδική κόλλα-παγίδα για τρωκτικά - ποντίκια και αρουραίους, φίδια, σαύρες, έρποντα έντομα - κατσαρίδες, μυρμήγκια και άλλα.
Αυτό το προϊόν δεν περιέχει δραστικές ουσίες που δεν κατατάσσονται στις κατηγορίες κινδύνου δεν είναι ένα βιοκτόνο και εμπίπτει στις διατάξεις των οδηγιών 67/548 / ΕΟΚ, 1999/45 / ΕΚ και το διάταγμα 336/2007 και την επακόλουθη των συμπληρωματικών κανόνων της ΕΕ και της Βουλγαρίας. Η κόλλα είναι μη ευφλεκτή, απολύτως μη-τοξική, άοσμη και μη ξηραντική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κίνδυνο σε οποιοδήποτε σημείο.
Η κόλλα είναι μια παγίδα θανάτου για τρωκτικά, εφαρμόζεται σε κομμάτια χοντρό χαρτόνι, κόντρα πλακέ, ξύλο ή παρόμοιο υλικό. Μπορεί να προσθέσει τυρί, κέικ ή άλλο δώλομα. Εάν εφαρμοστεί σε πλαστικές ή χάρτινες λωρίδες αυτές τοποθετούνται στα παράθυρα  ήστις  τρύπες γύρω, η κόλλα μετατρέπεται σε  ένα φράγμα ενάντια σαύρων, μυρμηγκιών, σκαθαριών, μυγών, κουνουπιών, γρύλων κ.α.
Μπορείν να χρησιμοποιηθεί σε οπωρώνες εναντίον βλαβερών εντόμων εφαρμόζοντας την στους μίσχους των δέντρων, με τη μορφή ενός δακτυλίου. Η κόλλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων ή σε μέρη όπου  η χρήση των χημικών ουσιών απαγορεύεται ή είναι ανεπιθύμητη. Οι λεκέδες και τα υπολείμματα από την κόλλα  απομακρύνονται με βενζίνη.
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: