Κατηγορίες

Σετ απώθησης ΑΣΠΑΛΑΚΩΝ : Υπόγεια συσκευή για 1500 τ.μ. + Αδιάβροχο τζελ

Σετ απώθησης ΑΣΠΑΛΑΚΩΝ : Υπόγεια συσκευή  για 1500 τ.μ. + Αδιάβροχο τζελ
Σετ απώθησης ΑΣΠΑΛΑΚΩΝ : Υπόγεια συσκευή  για 1500 τ.μ. + Αδιάβροχο τζελ Σετ απώθησης ΑΣΠΑΛΑΚΩΝ : Υπόγεια συσκευή  για 1500 τ.μ. + Αδιάβροχο τζελ
Κωδικός Προϊόντος: 150410-REP48-10
Πόντοι Ανταμοιβής: 9
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Βάρος: 0.92 κιλό
Τιμή: 63,51 € 55,73 €
Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 1090
Ποσότητα:   Επιθυμητό

Σύγκριση

Υπόγεια συσκευή που λειτουργεί με μπαταρία για 1500 τ.μ. για την απομάκρυνση τυφλοποντικών, μικροτυφλοποντικών και άλλων υπόγειων τρωκτικών που προκαλούν ζημιές στους κήπους. Επίσης, διώχνει και φίδια από την περίμετρο δράσης. Αυτό που χαρακτηρίζει αυτή τη συσκευή είναι ότι χρησιμοποιεί κινητήρα για την παραγωγή μηχανικών κραδασμών και ενοχλητικό θόρυβο. Το γεγονός αυτό επιτρέπει να αυξηθεί η περιοχή δράσης αυτής της συσκευής έως 1500 τ.μ. (κύκλος διαμέτρου 45-50 μέτρα). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κήπους, περιβόλια, θερμοκήπια, κήπους οπωροφόρων κ.α.

Τρόπος δράσης:

Η συσκευή εκπέμπει δονήσεις 2-3 δευτερόλεπτα και 20-25 δευτερόλεπτα είναι ανενεργή. Αν θέλετε να προστατεύσετε μεγαλύτερο χώρο πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερες συσκευές ταυτόχρονα. Εκτός από την αλλαγή μπαταρίας η συσκευή δεν χρειάζεται ειδική συντήρηση. Οι μπαταρίες λειτουργούν 4-6 μήνες (όταν χρησιμοποιείτε αλκαλικές μπαταρίες).

Τρόπος τοποθέτησης:

Χρησιμοποιώντας κάποιο κατάλληλο εργαλείο με διαστάσεις παρόμοιες με τη συσκευή ανοίξτε μια τρύπα στο έδαφος, τοποθετήστε τη συσκευή μέχρι το μαρκάρισμα στο σκελετό από αλουμίνιο. Δεν επιτρέπεται η συσκευή να εγκατασταθεί στο έδαφος χτυπώντας την ή πιέζοντας επάνω της χωρίς να έχει δημιουργηθεί η τρύπα. Μετά την τοποθέτηση της συσκευής, το έδαφος γύρω-γύρω πατιέται, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η αξιόπιστη μετάδοση των δονήσεων. Το πάτημα του εδάφους πρέπει να γίνεται με προσοχή για να μην προκληθεί βλάβη στη συσκευή.

Για τον ίδιο λόγο πρέπει να σημειωθεί ευκρινώς η τοποθεσία της συσκευής για να την προστατεύσουμε στο όργωμα ή σε περίπτωση τυχαίας προσπέλασης. Μην περιμένετε μια άμεση αντίδραση από τα επιβλαβή ζώα. Μετά την τοποθέτηση της συσκευής χρίζονται  μερικές ημέρες για να διαπιστώσετε ότι τα υπόγεια τρωκτικά έχουν φύγει από την ελεγχόμενη περιοχή. Η αποκατάσταση των ζημιών στις καλλιέργειες τους, μπορεί να διαρκέσει μερικές εβδομάδες.

Λειτουργεί με 4 μπαταρίες, μεγέθους "D" (R20) σε 1,5V - δεν περιλαμβάνονται.
Διαστάσεις: 41,5 εκ. μήκος / 8 εκ. διάμετρο
Βάρος: 600 γρ. χωρίς τις μπαταρίες.

Το τζελ δεν περιέχει βλαβερά συστατικά και αποτελεί φυσικό εμπόδιο το οποίο παρενοχλεί την οσμή των εισβολέων. 

Είναι αδιάβροχο, δεν επηρεάζεται από τις βροχές και την άρδευση. 

Περιέχει φυσικά αιθέρια έλαια (και μυρωδιά σκόρδου). Οι μυρωδιές αυτές είναι ιδιαίτερα δυσάρεστες και ενοχλητικές για τα τρωκτικά και έτσι αυτά απομακρύνονται από τους κήπους,χώρους πρασίνου και αυλές. 

Σκάψτε τα τούνελ και τις τρύπες και εφαρμόστε το τζελ μέσα ή γύρω, γύρω από αυτές,ύστερα καλύψτε τις τρύπες με χώμα ώστε να μην εισβάλει φως.

Η ποσότητα του τζελ είναι 1000 ml.  και καλύπτει περίπου 50-60 τ.μ. ή 25-30 τρύπες.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: