Κατηγορίες

Παρασκεύασμα – τζελ απώθησης πτηνών Ιταλία 280 γραμμάρια

Παρασκεύασμα – τζελ απώθησης πτηνών Ιταλία 280 γραμμάρια
Παρασκεύασμα – τζελ απώθησης πτηνών Ιταλία 280 γραμμάρια Παρασκεύασμα – τζελ απώθησης πτηνών Ιταλία 280 γραμμάρια Παρασκεύασμα – τζελ απώθησης πτηνών Ιταλία 280 γραμμάρια
Κατασκευαστής: Ιταλία
Κωδικός Προϊόντος: P-1059-902
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Βάρος: 0.28 κιλό
Τιμή: 16,87 €
Ποσότητα:   Επιθυμητό

Σύγκριση

Αυτό το τζελ προστατεύει την ιδιοκτησία σας από τα πουλιά όλο το χρόνο.

Το τζελ είναι μια κολλώδης μη τοξική ουσία που κάνει τις επιφάνειες δυσάρεστες για τα πουλιά. Αποφεύγουν την να κάθονται σε τέτοιες επιφάνειες, όπως οι άνθρωποι αποφεύγουν το περπάτημα στην πίσσα.

Το τζελ δεν είναι τοξικό, δεν βλάπτει το μέταλλο, την τοιχοποιία, ή οποιοδήποτε άλλο υλικό.

Μπορεί να εφαρμοστεί γύρω από τα παράθυρα στις  προεξοχές, στα κλιματιστικά, σε αλεξικέραυνα, κεραίες, σε όλες τις επιφάνειες όπου κάθονται ή φωλιάζουν τα πουλιά.

Είναι σχεδιασμένο για εξωτερική και εσωτερική χρήση, οι καιρικές συνθήκες δεν επηρεάζουν τις ιδιότητες του τζελ. Εφαρμόζεται με πιστόλι σιλικόνης.

ΧΡΗΣΗ: Το διαφανές απωθητικό gel απωθεί αποτελεσματικά περιστέρια, ψαρόνια, σπουργίτια, χελιδόνια και άλλα πτηνά από το να φωλιάζουν ή να επιστρέφουν στην επεξεργασμένη περιοχή για ένα χρόνο.

ΚΑΛΥΨΗ:. 30 γρ. καλύπτουν 30 γραμμικά εκατοστά.

Συσκευασία: Ανταλλακτικό 280 γραμμάρια.

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πολυβουτένιο 97%. Άλλα συστατικά: 3%

Το τζέλ είναι ανθεκτικό, μη-τοξικό, κολλώδη απωθητικό πτηνών για χρήση σε μπαλκόνια, οροφές, παράθυρα, τραβέρσες και εκατοντάδες άλλες εξωτερικές και εσωτερικές περιοχές όπου τα πουλιά συγκεντρώνονται ή φωλιάζουν.

ΟΔΗΓΙΕΣ: Μην χρησιμοποιείτε σε βροχερές και υγρές καιρικές συνθήκες ή σε θερμοκρασίες κάτω από μηδέν βαθμούς Κελσίου. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, το τζελ πρέπει να έχει τη θερμοκρασία δωματίου (18-27οC). Μην τοποθετείτε σε σημεία όπου μπορεί να θέσει σε κίνδυνο πουλερικά ή κατοικίδια ζώα σας.

Προετοιμασία των θέσεων όπου πρόκειται να εφαρμοστεί:

1. Για να μειώσετε τον κίνδυνο να προσβληθείτε από ασθένεια που μεταφέρεται από τα πουλιά φορέστε αδιάβροχα γάντια και μάσκα. Προετοιμάστε το χώρο καθαρίζοντάς τον από τη σκόνη, περιττώματα και άλλα σκουπίδια. Ανακατέψτε το νερό και λίγο διάλυμα καθαρισμού και βρέξτε όπου υπάρχουν περιττώματα για πρόληψη της εξάπλωσης σκόνης ενώ εργάζεστε. Αφήστε τις θέσεις που θα επεξεργαστείτε να στεγνώσουν εντελώς, επειδή το προϊόν δεν μπορεί να κολλήσει καλά σε υγρές επιφάνειες.

2. Ελέγξτε την κατάσταση της επιφάνειας στην οποία θα εφαρμόσετε το προϊόν. Πορώδεις επιφάνειες ατό ξύλο, πέτρα ή σκυρόδεμα περάστε με ένα στρώμα μπογιά πριν την εφαρμογή του τζελ. Για να αφαιρέσετε εύκολα το προϊόν από άσφαλτο ή από μικρά σανιδάκια, κολλήστε αδιάβροχη κολλητική ταινία και στη συνέχεια εφαρμόστε το προϊόν στην επάνω ταινία.

Οδηγίες εφαρμογής:

1. Τοποθετήστε το τζελ στο πιστόλι.

2. Ρυθμίστε το πιστόλι στο επιθυμητό πάχος των σημείων: 6 χιλ. για ψαρόνια και περιστέρια και 3 χιλ. για σπουργίτια και χελιδόνια. ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΗΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.

3. Αρχίζοντας 2,5 εκ. από την εξωτερική άκρη, εφαρμόστε το προϊόν σε μια γραμμή κατά μήκος στον τόπο που επεξεργάζεστε. Αφήνετε κενά 2,5 εκατοστά στα σημεία κάθε 25 εκ. για αποστράγγιση. Ένα τέτοιο σημείο θα αρκεί για επιφάνειες πλάτους 10 εκ. Για επιφάνειες 10-20 εκ. βάλετε δύο παράλληλα σημεία σε απόσταση 5 εκ. μεταξύ τους και το πιο απομακρυσμένο σημείο να είναι σε απόσταση 2,5 εκ. από την εξωτερική άκρη.

4. Περίπου 30 γρ. του προϊόντος θα καλύψουν το 30 γραμμικούς πόντους πλάτους ίσο με το πλάτος του σημείου που ενδείκνυται για περιστέρια και ψαρόνια. Λιγότερο θα χρειαστεί για σπουργίτια και χελιδόνια.

5. Το προϊόν δεν θα είναι αποτελεσματικό αν καλυφθεί με σκουπίδια. Σε τέτοιες περιπτώσεις καθαρίστε και εφαρμόστε ξανά.

6. Φυλάξτε το καπάκι του προϊόντος για να αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Καθαρισμός: Αφαιρείτε το προϊόν από ανθρώπους και εξοπλισμό χρησιμοποιώντας πρώτα φυτικό έλαιο και στη συνέχεια νερό και σαπούνι. Καθαρίστε τις επεξεργασμένες επιφάνειες αφαιρώντας την κολλητική ταινία (αν υπάρχει), ξύστε και στη συνέχεια καθαρίστε με οινόπνευμα. Να φοράτε προστατευτικό ρουχισμό κατά την εκτέλεση αυτών των εργασιών.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: