Αρχική

New Fresh Ltd


    AquaPure - Γερμανία        
    Bird Free Ltd. – Αγγλία        
    Brighter Image Ltd. – Ιρλανδία    
    CETA FORM    
    Concept Research Ltd. – Αγγλία    
    Control Zone Products Ltd – Αγγλία    
    Duracell - Γερμανία    
    Herly garden equipments    
    Jack Pyke - Αγγλία    
    Mondo Verde – Ιταλία    
    Plastdiversity Lda – Πορτογαλία    
    Procter Bros Ltd – Αγγλία
    RTR Max    
    ShenZhen Yuechenghaoxiang Technology Co. - Χονγ Κονγκ    
    Silvandersson Sweden AB – Σουηδία    
    SUA        
    Swissinno solutions AG - Ελβετία    
    Topex    
    VALimport    
    VIP-TEC    
    YIWU JINWEN COMMODITY CO. Ltd    
    Αγγλία        
    Βέλγιο        
    Βουλγαρία    
    Γαλλία    

Γιατί να αγοράσετε από εμάς;

Η εταιρεία μας εμπορεύεται  προϊόντα τα οποία  στην πράξη είναι προσανατολισμένα στα προβλήματα των πελατών ,προσφέροντας πραγματικη υποστήριξη και συμβουλές από εμάς.
Εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων 100%.

Οι ηλεκτρονικές συσκευές μας ελέγχονται και πιστοποιούνται για την ποιότητα. Είναι εγγυημένης ποιότητας και προέλευσης, χωρίς εξαιρέσεις.

Οι ταχυμεταφορές:

Γρήγορη και ποιοτική παράδοση των προϊόντων που διατίθενται.

Διαθέσιμότητα  προϊόντος:

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο σε δικές μας αποθήκες  ,η  πληροφορία διαθεσιμότητας ενημερώνεται αυτόματα και επιτρέπει την λήψη,επεξεργασία και αποστολή των παραγγελιών το γρηγορότερο δυνατό.

Η ασφάλεια των ηλεκτρονικών συσκευών είναι 24 μήνες .

Η εμπειρία και ο επαγγελματισμός :

Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας, βελτιωνόμαστε συνεχώς και προσπαθούμε πάντα να πληρούμε τα υψηλότερα πρότυπα και τις απαιτήσεις για την ποιότητα, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό, παρέχοντας στους πελάτες μας τα καλύτερα από τον ΄Πεστ Κοντρολ΄ κόσμο. Κίνητρα και έμπειρη ομάδα μας θα σας παρέχουν υψηλής ποιότητας και αρμόδια υπηρεσία, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες σας.


100% Επιστροφή χρημάτων:

Κατόπιν αιτήματος, σας προσφέρουμε μια εγγυημένη επιστροφή των χρημάτων σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας, εφόσον το προϊόν βρίσκεται σην αρχική του κατάσταση και συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα με τα οποία στάλθηκε.Το προϊόν δύναται να επιστραφεί εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημ/νία εξαγοράς του.

Η ιστοσελίδα ευθύνεται για τη διαφύλαξη και την προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών της από απάτες  και ανήθικες πρακτικές, σύμφωνα με τον Νόμο για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων. Επίσης, η περιοχή είναι εξοπλισμένη με SSL διεθνή πιστοποίηση ασφάλειας, και δεσμεύεται να μην σας στέλνει  ανεπιθύμητα διαφημιστικά μηνύματα.

Σεβασμός;

Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με σεβασμό και αξιοπρέπεια, διότι  η ποιοτική εξυπηρέτηση αποτελεί ύψηστης σημασίας αξία για μας. Για το κατάστημά μας οι πελάτες πάντα έχουν την πρώτη θέση σε θέματα εξυπηρέτησης.


Καινοτομία:

Χαιρετίζουμε την καινοτομία - προσφέροντας αποδεδειγμένα παγκοσμίως στην πράξη προιόντα ,καινότομες ιδέες και εξυπηρέτηση.


Οι πελάτες μας επιστρέφουν:

Στην εργασία μας έχουμε καθιερώσει σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας. Ένα μεγάλο μέρος των πελατών μας ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται και να ψωνίζει πολλές φορές από εμάς. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι γι 'αυτό και πάντα προσπαθούμε να οικοδομήσουμε την εμπιστοσύνη και την αμοιβαία κατανόηση με όλους τους πελάτες μας.